MENU SLUIT
do 13.12.2018
Support: Stone Pine

Vandenberg’s MoonKings

Vier jaar nadat de Nederlandse gitaarvirtuoos Adrian Vandenberg (Vandenberg, Whitesnake) een spectaculaire comeback maakte met zijn Vandenberg’s MoonKings was de band terug met een tweede album, simpelweg getiteld ‘MK II’. En op 2 november van dit jaar staat de release van het volgende album alweer gepland; Rugged & Unplugged zal op 2 november in Europa verschijnen. Adrian Vandenberg werd wereldberoemd als gitarist en songwriter van de bands Whitesnake en Vandenberg. Met zijn nieuwe band weet hij een perfecte mix te creëren van seventies Hard Rock en huidige rockstijlen.

Vandenberg’s MoonKings

Na het debuut van de MoonKings speelde de band afgelopen jaren zeer veel samen op diverse wereldtournees, waardoor er een hechte groep is ontstaan waarvan de muziek staat als een huis. Adrian was onder de indruk van de energie die de band heeft en is blij met de groei van zowel het geheel als iedereen individueel. Jan Hoving is zowel als zanger als frontman gegroeid en Vandenberg noemt bassist Sem Christoffel en drummer Mart Nijen Es de beste ritmesectie waar hij ooit mee heeft samengewerkt.

Stone Pine

Voorprogramma Stone Pine is een vijfkoppige blues-/ hardrockband uit Arnhem die rock clichés met een modern geluid benadert. De groep pakt invloeden van artiesten als Janis Joplin, Blues Pills en Led Zeppelin maar is in staat om hun eigen stijl te behouden. Een stijl die gebouwd is op energieke gitaarriffs en de soulvolle krachtige stem van frontvrouw Daria Assmus.