MENU SLUIT
vr 17.04
Vervangende datum wordt gezocht

Venice

Dit evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlening van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Wij zijn momenteel in overleg met alle betrokken partijen of dit evenement kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast. In beide gevallen is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Wij vragen om uw begrip voor de impact op de organisatie die de huidige situatie met zich meebrengt. Zodra er nieuwe info beschikbaar is wordt deze hier geplaatst en naar kaartkopers per e-mail gecommuniceerd.


 

In april van dit jaar verscheen het nieuwe album van Venice getiteld Jacaranda Street. Opnieuw grossieren Kip, Mark, Michael en Pat Lennon in sfeervolle liedjes met razendknappe, harmonische samenzang, tot in de kleinste details geperfectioneerd. Ter promotie van het nieuwe album komen zij met band in het voorjaar van 2020 naar Europa en dus ook naar Arnhem!

Venice

Al in 1997 werd Venice in Nederland bekend dankzij een optreden in het radio- en tv-programma 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske. Met name in Nederland is de band wereldberoemd en hebben de sympathieke heren een grote en trouwe aanhang De Lennons traden onder meer op in begeleidingsbands van Linda Ronstadt, Don Henley en Jackson Browne. David Crosby (Crosby, Stills, Nash & Young) noemde Venice de beste vocale groep van Amerika!

Deze show is een samenwerking met Musis en vindt plaats in de Parkzaal van Musis.