MENU SLUIT
wo 31.03

Venice

In april van dit jaar verscheen het nieuwe album van Venice getiteld Jacaranda Street. Opnieuw grossieren Kip, Mark, Michael en Pat Lennon in sfeervolle liedjes met razendknap, harmonische samenzang, tot in de kleinste details geperfectioneerd. Ter promotie van het nieuwe album komen zij met band in het voorjaar van 2020 naar Europa en dus ook naar Arnhem!

Venice

Al in 1997 werd Venice in Nederland bekend dankzij een optreden in het radio- en tv-programma 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske. Met name in Nederland is de band wereldberoemd en hebben de sympathieke heren een grote en trouwe aanhang De Lennons traden onder meer op in begeleidingsbands van Linda Ronstadt, Don Henley en Jackson Browne. David Crosby (Crosby, Stills, Nash & Young) noemde Venice de beste vocale groep van Amerika!

Deze show is een samenwerking met Musis en vindt plaats in de Parkzaal van Musis.


 

Dit evenement is verplaatst van vrijdag 17 april 2020 als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.