MENU SLUIT
vr 22.03
Musis en Luxor Live presenteren

Venice

De Amerikaanse band Venice komt na de wereldwijde release van een splinternieuw studio album terug naar Arnhem voor een seated show in de parkzaal van Musis!

Venice

De band bestaande uit twee sets broers en neven, Michael en Mark Lennon & Kipp en Pat Lennon zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië en wereldwijd geroemd om hun West Coast harmonies. David Crosby (Crosby, Stills, Nash & Young) noemt hen zelfs “the best vocal group in the country”. De band verwierf door de jaren heen een zeer grote en trouwe aanhang in Nederland en speelt zowel intieme, akoestische optredens als ‘full band’ elektrische shows. De band speelde afgelopen jaren npn-stop concerten waaronder een tour met de legendarische Pink Floyd frontman Roger Waters.

In Arnhem gaat Venice als ‘full electric band’ de bühne op en zullen zij naast de bekende publieksfavorieten, uiteraard de songs spelen van het later dit jaar uit te komen splinternieuwe studioalbum. De avond zal traditioneel worden afgesloten met een Meet & Greet met de band.

Dit concert heeft alleen zitplaatsen en is een samenwerking tussen Musis en Luxor Live.