MENU SLUIT
vr 14.04.2023
Electroband rondom Els Pynoo en Danny Mommens (ex dEUS)

Vive la Fête

Vive la Fête, de Belgische electro-band rondom Els Pynoo en Danny Mommens, bestaat 25 jaar. En dat betekent tijd voor een feestje! De band trakteert haar fans begin 2023 op een serie live concerten én een live album waar de energie vanaf spat.

Vive la Fête

Precies 25 jaar geleden verscheen Vive la Fête’s debuut-EP Je Ne Veux Pas. Danny speelde nog in dEUS en vond in Vive la Fête de kans om iets samen met zijn vriendin Els te creëren. Niet alleen de party scene was zeer gecharmeerd, ook in de mode scene werd het stijlvolle duo zeer populair en speelden ze bijvoorbeeld live op de modeshows van Karl Lagerfeld. Met extra muzikanten groeide de groep uit tot een volwaardige liveband die zich in 2003 met Nuit Blanche definitief in de top van het electroclash genre vestigden.

Na de corona-pandemie gaf de band in een uitverkochte Antwerpse De Roma een vlammende show met een explosie van opgespaarde energie. Alle hits en live favorieten passeerde de revue en Vive la Fête was definitief terug van nooit weggeweest. De registratie van dit memorabele concert verschijnt eind maart.

Yerra Yerra

Voor hun voorprogramma neemt Vive la Fête één van de grootste beloften uit eigen land mee. Het trio Yerra Yerra mag zich nu al meten met de top van de Belgische rockscene na het uitbrengen hun debuutalbum, begin 2023!