MENU SLUIT
za 25.03.2023
Dresscode: pyjama outfit

Vunzige Deuntjes Pyjama Party

Tijd om één van Vunzige’s meest cozy classics af te stoffen, en schuifelend de Arnhemse nacht in te gaan op onze sloffen. That’s right, liefjes: er staat weer een pyjama-party op de planning!

Op zaterdag 25 maart strooit Klaas Vaak geen zand maar deuntjes in Arnhem, trekken we onze mooiste pyjama of onesie aan, en toveren we de dansvloer van Luxor Live om tot een grote vunzige slaapzaal. Waar we de ogen niet sluiten, maar juist de kost geven tot de vroege uurtjes. Geniet van een hele rits hiphop, R&B en dancehall-deuntjes, satijnzachte vunzigheid, en slaapmutsjes zoals je opa en oma ze het liefst zien. Niet pitten op deze, liefjes: pull up in die pyjama’s!

Dresscode

LET OP: de dresscode voor deze avond is VERPLICHT. We verwachten dus dat je een beetje je best doet, en in je nachtjapon, pyjama, onesie of badjas op de dansvloer staat. En ja, we gaan hier wel een beetje streng op zijn. Joggingbroek telt NIET als pyjama.

Nog geen idee wat je aanmoet, of behoefte aan een nieuw fitje? Check onze vriendjes van Pockies voor wat fluwelen inspo! Gebruik kortingscode: VUNZIGEPYJAMAPARTY15 voor 15% korting!

Met een ticket voor Vunzige Deuntjes moet je vóór 01.00u binnen zijn bij Luxor Live, dus zorg dat je op tijd bent!