MENU SLUIT
za 07.09
House festival met drie stages in De Melkfabriek!

VYBZ Festival

De kaartverkoop van dit evenement verloopt via een externe aanbieder. Voor eventuele vragen over uw aankoop kunt u mailen naar hello@vybzevents.com

Het toonaangevende house-evenement VYBZ keert terug naar Arnhem en ze gaan flink uitpakken. Na een volstrekt uitverkochte debuuteditie in Luxor Live, gaan ze ditmaal even bigger & better met VYBZ Festival in De Melkfabriek! Drie indoor/outdoor stages op deze unieke locatie, de allerbeste VYBZ en een heerlijke line-up maken dit festival een echte must voor liefhebbers van de beste, meest dansbare housemuziek. Wees erbij, dit wordt er één waar Arnhem nog lang over zal napraten!

VYBZ Festival

Sta jij elk weekend op een feest of ben je juist iemand die een leuk festival wil pakken met je vrienden? Hoe dan ook, VYBZ is the place to be. Dit spectaculaire feest heeft haar sporen verdiend en een indrukwekkende reputatie opgebouwd door heel het land, met hun schijnwerpers gericht op Amsterdam. Met heerlijke line-ups zorgt VYBZ steevast voor een nacht doordrenkt met het allerbeste op het gebied van housemuziek. Mis dit spektakel in De Melkfabriek niet en ervaar de VYBZ zelf!

Line-up

Menesix
Rayzir
Samuel Deep
Vito (UK)
Mystery guest

Ammé
Borren
Dave Nunes
Izak Jules
Lola Flores
Noël Dekkers
VIO.

Anderbox
Hris East
Huntr
Lendo
Lozo
Noël Pattisina
Rainville
Sanne Dammers
Swiper