MENU SLUIT
do 11.04
Album release; support: Aniek Maren

w o l k e

Met rustige zelfverzekerdheid en de nodige onrust observeert w o l k e het leven van de mensen, het eigen leven en het leven überhaupt. Met dit optreden viert w o l k e de release van hun tweede studioalbum ‘Hinter der Unschuld’, dat op 12 april 2024 bij het Duitse label Scarecrow Sounds verschijnt!

w o l k e

Je zou de muziek van w o l k e pop kunnen noemen, maar die verzamelnaam doet het duo tekort. Hun sound is gelaagd, soms dromerig en sferisch poëtisch. Soms nemen ze je mee met een elektronische beat en donkere melodieën, en dan weer brengen ze verstilling en sfeer met ontroerende tokkelliedjes. En steeds is er die heldere stem die overal doorheen prikt, als de zon door een troosteloos wolkendek.

Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief naar binnen op vertoon van ticket en studentenpas.

Aniek Maren (support)

De Arnhemse singer-songwriter Aniek Maren schrijft over alle goede dingen in het leven en de scherpe randjes die het met zich meebrengt. Gewapend met zang, gitaar en loopstation speelt ze catchy popsongs en intieme sferische luisterliedjes en weet ze je te raken met haar warme stemgeluid, hees als het moet en loepzuiver de hoogte in. Binnenkort verschijnt haar nieuwe EP.