MENU SLUIT
za 11.11.2023
Support: Oyesono

Warhaus

Warhaus is het soloproject van Maarten Devoldere, zanger van de Belgische indierockband Balthazar. Vijf jaar geleden wist Warhaus direct door te breken met twee albums in twee jaar en eind 2022 verscheen het derde album ‘Ha ha Heartbreak’.

Warhaus

Na We Fucked A Flame Into Being (2016) en Warhaus (2017) komt de Gentse singer-songwriter met zijn meest persoonlijke album tot nu toe, waarin hij de luisteraar door de verschillende stadia van rouw en verdriet navigeert, tot aan de acceptatie en troost toe. Zijn verdriet is verpakt in hooks, instant meezingrefreinen en onweerstaanbare melodieën, waardoor de muziek heerlijk licht blijft.

Oyesono (support)

Oyesono is de nieuwe sensatie in de Belgische muziekscene, bestaande uit het duo Jasper Maekelberg en zijn lief Billie Leyers. De synergie van hun stemmen, gecombineerd met zowel traditionele als elektronische geluiden, resulteert in een uiterst unieke sound. Billies stem zweeft ijl, mysterieus en verleidelijk door de lucht. Jaspers stem is diep, aards en betoverend. Maekelberg is zonder twijfel een van de meest gewaardeerde producers (Warhaus, Balthazar) in België en is ook onderdeel van de live-band van Balthazar!