MENU SLUIT
do 26.04.2018
Fijne R&B, hiphop en dancehall tunes

Watermeloen x Chocolade Koningsnacht

Let op: Watermeloen Koningsnacht is uitverkocht en er is géén deurverkoop. Weer naast het net gevist? Bestel dan nu je tickets voor Vunzige Deuntjes & Watermeloen presents: Hemelvaartsn8.

Watermeloen mixt je lievelingsfruit uit Arnhem met je favoriete Chocolade snoepjes uit Nijmegen tot een groots R&B/hiphop spektakel tijdens Koningsnacht in de gloednieuwe Parkzaal van Musis.

Net als je denkt dat de verjaardag van onze koning al genoeg feest is, doet Watermeloen daar nog een schepje bovenop! En hoe kunnen ze dit het beste doen? Door met z’n allen te dansen op de lekkerste R&B, hiphop en dancehall tunes!

Watermeloen

Het fruitigste feestje van Arnhem met de lekkerste R&B, hiphop en dancehall tunes van de 90’s tot nu. Heet krijgen is een garantie, afkoeling zorgen zij voor met een heerlijk watermeloen ijsje!

Chocolade

Hét R&B/hiphop feest van Nijmegen draait niet alleen om zoetigheid maar ook om vernieuwende hiphop beats & riddims. Vanuit hun thuishaven Doornroosje trekken ze met bussen vol naar Arnhem en brengen alleen maar good vibes!

Kaartverkoop

Super Early Bird: uitverkocht
Early Bird: uitverkocht
Normaal: uitverkocht

Presented by: Luxor Night Live