MENU SLUIT
vr 08.03.2024
Shpritsz & Hitsz Tour

Wild Romance

De legendarische band Wild Romance schreef rockgeschiedenis als de begeleidingsband van Herman Brood! Wild Romance brengt nu een hommage aan Shpritsz; het meest iconische platina album van Herman Brood & His Wild Romance! Het sensationele album wordt integraal gespeeld en aangevuld met andere Herman Brood nummers en nieuwe hitsz!

Wild Romance

Eind jaren zeventig en begin jaren tachtig groeiden Herman Brood en his Wild Romance uit tot rocksterren zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz en Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Sex, Drugs, Rock ‘n’ Roll, met naast Brood op het podium de supergitaristen Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel, swingend uit de hoek kan komen en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet. De Wild Romance is terug en speelt een feest der herkenning verpakt in een dikke rock ‘n’ rollshow!

Dany Lademacher – Gitaar & Vocal
David Hollestelle – Gitaar & Vocal
Otto Cooymans – Toetsen & Vocal
Jo De Roeck – Lead Vocal
Gee Carlsberg – Bas
Jan ’t Hoen – Drums

Wildman (support)

Voor dit voorprogramma heeft Luxor Live een pitch uitgezet via muziekplatform Sonar, waar maar liefst 37 reacties op binnenkwamen! De alternatieve rockband Wildman uit Deventer is  hieruit geselecteerd met hun eigentijdse alternatieve rock muziek met invloeden van de 70s. Met een gierend Hammond-orgel en de scheurende gitaren spreekt de band een breed publiek aan met hun goed opgebouwde songs. Dit jaar zal de band hun tweede album uitbrengen.