MENU SLUIT
vr 19.02.2016
Indie voor fijnproevers

Wolves dressed in Sheep + Alexi Lalas

Wolves Dressed in Sheep komt uit Nijmegen en maakt indiepop die je niet meer uit je hoofd krijgt. Leken ze een paar jaar geleden nog een beetje op Mumford & Sons en Of Monsters and Men met banjo en stampende folksongs, nu is er een iets elektronischer en poppy geluid te horen. Bij hun optreden tijdens de Popronde in Stella by Starlight was de rij buiten langer dan de file op de A325, en ook in andere steden waren hun shows een kolkend succes. Deze band is klaar om het land te veroveren, en die zegetocht zal beginnen in de bovenzaal van Luxor Live.

Alexi Lalas is een indieband rondom Rinse Visser met Utrecht als thuisbasis, maar heeft met Bram de Gruijter in de gelederen ook een sterke Arnhemse connectie. De band brengt in december hun album It’s a better version of you uit en de band speelde eerder als support voor onder meer London Grammar en Blaudzun. Zelf maken ze spannende indiesongs gebaseerd op repeterende grooves en patronen, met een stuwende energie.

In februari kan je met een bovenzaal Passe-partout voor maar 14 euro naar alle concerten die deze maand in de bovenzaal plaatsvinden!

Lees meer en bestel!

Do 04.02 Bewilder

Vr 05.02 Robin Borneman + Einfach Kurt (Kroese Records Labelnight)

Za 06.02 Spawn + Thrashcan + Crashjaw

D0 11.02 Amber Gomaa

Za 13.02 NankoSoul Albumrelease + John Frost

Do 18.02 Gerson Main & ’t Fanfare + Ruben Annink

Vr 19.02 Wolves dressed in Sheep + Alexi Lalas

Vr 26.02 Town of Saints