MENU SLUIT
zo 27.03.2016
Luxor Night Live: UK Bass

Work Them ft. Bleaker (UK)

Work Them is terug op de Paaszondag met hun legendarische Easter Jam! Dit keer wederom een dikke boeking uit de UK: Bleaker.

Bleaker (UK)

Deze producer/DJ uit Glasgow maakte één van de dikste clubhits van vorig jaar met ‘Hype Funk’, gereleased op het Unknown to the Unknown label van DJ Haus. Hij is aangesloten bij het Gang Fatale collectief, een groep producers, DJs, mode- en visuele ontwerpers. Vorig jaar deden ze een bijzonder vette Boilerroom takeover in London (die je in de videoplayer hieronder kunt checken), waarbij de set van Bleaker er nogal uitsprong, die moesten dus gewoon op Work Them staan.

Work Them

Work Them is eind 2012 begonnen in die mooie PopUpKlup. Een groep ervaren lokale DJs, samengekomen vanuit verschillende scenes, vond het hoog tijd voor een avond die zich focust op de UK sounds. Een energieke sound die house, techno, garage, grime en andere dansvloer sounds mixed, een sound die niet elk weekend in Arnhem te horen is.

Na het sluiten van de PopUpKlup is Work Them verder gegaan in de bovenzaal van Luxor Live, en dat bevalt zeer goed. Check in onze videoplayer hieronder een filmpje met impressie van de laatste editie van Work Them, met deadHYPE radio.

Kaartverkoop

Voor deze avond zijn er uitsluitend kaarten beschikbaar aan de deur.