MENU SLUIT
za 30.01.2016
3YR Work Them met UK baas uit London

Work Them ft. Mickey Pearce

Work Them bestaat drie jaar, dus zetten ze de bloemetjes buiten met een extra dikke boeking. Uit London hebben zij voor u: Mickey Pearce.

UK baas uit London

Mickey Pearce is één van de meest eigenzinnige producers uit de UK. Hij begon onder de naam Shortstuff en runde het geniale Blunted Robots label met Brackles & Martin Kemp. Hierna tekende hij bij Loefah’s Swamp81 label en werd Mickey Pearce.

Zijn tracks zijn een mix van ijzersterke percussie, vreemde samples en gebroken ritmes op een solide basis van bass. Naast zijn eigen producties maakt hij regelmatig bootlegs, zijn versies van Ms Dynamite, Denzel Curry en Wiley tracks zijn classics.

Draaien doet Mickey ook als een baas. Techno, house, UK funky en vreemde bass mutaties komen allemaal langs in zijn sets. Eén keer per maand host hij de wekelijkse Swamp81 radioshow, meestal de beste van de maand, en hij heeft mixes gedaan voor Boiler Room, Solid Steel en BBC radio.

Work Them

Work Them is eind 2012 begonnen in die mooie PopUpKlup. Een groep ervaren lokale DJs, samengekomen vanuit verschillende scenes, vond het hoog tijd voor een avond die zich focust op de UK sounds. Een energieke sound die house, techno, garage, grime en andere dansvloer sounds mixed, een sound die niet elk weekend in Arnhem te horen is.

Na het sluiten van de PopUpKlup is Work Them verder gegaan in de bovenzaal van Luxor Live, en dat bevalt zeer goed. Check in onderstaand filmpje een impressie van de laatste editie van Work Them, met deadHYPE radio.