MENU SLUIT
za 10.12.2016
Luxor Night Live: UK Bass

Work Them ft. Rachel Green

Work Them heeft de Queen Bae van de Nederlandse Bass scene te gast: RACHEL GREEN.

 

Rachel Green

Rachel Green draait retestrak en brengt een vette selectie van Bass, House, Grime, Hip Hop, Trap en andere stijlen. Rachel begon in 2009 met draaien in Sydney, Australië, toen ze terug kwam naar Amsterdam begon ze ook met produceren. Ze draait inmmiddels in heel Europa, en op grote festivals zoals Pitch, Mysteryland & ADE. Ze gaat op z’n zachtst gezegd erg lekker.

Residents Switch, Trap, Mike Costez & SMR draaien rondom de headliner. Verwacht dikke beats & Bass door de speakers, Garage, Grime, Jersey Club, House, UK Funky, whatever.

Work Them

Work Them is eind 2012 begonnen in die mooie PopUpKlup. Een groep ervaren lokale DJs, samengekomen vanuit verschillende scenes, vond het hoog tijd voor een avond die zich focust op de UK sounds. Een energieke sound die house, techno, garage, grime en andere dansvloer sounds mixed, een sound die niet elk weekend in Arnhem te horen is.

Na het sluiten van de PopUpKlup is Work Them verder gegaan in de bovenzaal van Luxor Live, een samenwerking die nog altijd zeer goed bevalt!

Kaartverkoop

Zoals altijd zijn er voor deze avond uitsluitend kaarten beschikbaar aan de deur voor slechts vijf euro.