MENU SLUIT
zo 01.12.2019
Support: Kat Eaton

Wouter Hamel

Meer dan een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het toen onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij met BOYSTOWN terug naar die plek waar z’n muzikale hart ligt. De nostalgische sound vormt een perfecte match met de warme, jazzy stem van Hamel.

Wouter Hamel

Na een vliegende start in 2007 ging het Wouter Hamel na debuutsingle Breezy al snel voor de wind. De eerste twee platen werden platina, meerdere buitenlanden werden veroverd en zelfs het Koningshuis werd fan!

BOYSTOWN

BOYSTOWN is een band-project, zonder externe producers/arrangeurs. Hamel en zijn pianist Thierry Castel werkten in afzondering aan de tracks. Ze creëerden een muzikale wereld die zich uitstrekt van vroege Brian Wilson orkestraties tot melancholische Scorsese sferen. BOYSTOWN gaat over voornemens en verlangens, en de romantische single Live It Up klinkt als de titeltrack van een filmklassieker.

Kat Eaton (support)

De fantastische soul-blues zangeres Kat Eaton, die eerder in Luxor Live te bewonderen was bij de show van Marc Broussard verzorgt ook bij Wouter Hamel het voorprogramma. Zorg dat je op tijd komt!

Let op: deze show stond eerder gepland op vrijdag 13 december maar is om productionele redenen verplaatst. Kaartjes met de oude datum zijn gewoon geldig op de nieuwe datum.