MENU SLUIT
do 06.04.2023
EP release

Youth Reserve

De Arnhemse band Youth Reserve viert met deze live show de release van hun EP ‘4AM’ in Luxor Live!

Youth Reserve

Youth Reserve is een garantie op dansen. Verbonden door hun onvoorwaardelijke liefde voor de 80’s, schrijven zanger Silvian Ilgen en multi-instrumentalist Sonam Plomp pakkende songs vol stuwende disco beats, groovende baslijnen en warme synthesizers. De melancholische, hoopvolle synth-pop is geïnspireerd door bands als Arcade Fire, Future Islands en Talk Talk. Het Arnhemse synthpop-duo voert je mee door de nacht, vol broeierige romantiek bij neonlicht. Terwijl Sonam de energieke live-band aanvoert, pakt Silvian je in met zijn zwoele stem, onweerstaanbare moves en Bryan Ferry-achtige charme. Voor iedereen die niet bang is om verliefd te worden.

Op vrijdag 7 april 2023 is de debuut-EP ‘4AM’ verkrijgbaar. De eerste single, Save The Dance, komt uit op vrijdag 20 januari.

all dogs go to heaven (support)

Het voorprogramma wordt verzorgt door singer-songwriter all dogs go to heaven. Rauwe akoestische emo-indiefolkliedjes overwoekerd door pure en scherpe melancholie. Met wortels in de punkscene legt all dogs go to heaven een brug tussen pakkende, dromerige gitaarmelodieën en oprechte teksten.

Dylan C. Greene (DJ-set)

De in Eindhoven woonachtige Dylan C. Greene maakte in één klap naam met een officiële remix voor het befaamde Britse EDM duo Disclosure en releases op legendarische labels Kitsuné Musique en True Romance. In zijn DJ-sets laat hij de warmere kant van house de boventoon voeren.