MENU SLUIT
zo 12.06
Veelzijdig muziekfestival op Papendal!

Zomervreugde Festival 2022

De kaartverkoop van dit evenement verloopt via een externe aanbieder. Voor eventuele vragen over uw aankoop kunt u HIER terecht.

Na de euforische editie van vorig jaar kon het ook eigenlijk niet anders, Zomervreugde Festival 2022 is een feit! Omhuld door groen en gevuld met het geluid van de zomer wordt op 11 & 12 juni het paradijselijke Papendal weer omgetoverd tot festival oase.

Zomervreugde Festival

Twee dagen samen losgaan op de lekkerste r&b/hiphop, latin, afro, techno, house en disco deuntjes met het zomerzonnetje op en in je bol. Laat al je zintuigen verwonderen met avontuurlijke activiteiten zoals urban sports & street art, vette dance battles, oneindig veel speelplezier en een tasty food line-up.

Line-up (A-Z)

Zomervreugde 2022 staan we mee te blèren met Tabitha, Broederliefde & Antoon en gaan we lekker losjes bij Bizzey. Eats Everything & Luuk van Dijk zijn in the house en Luke Slater’s Planetary Assault Systems & Matrixxman te vinden op de technostage + veeeeeel meer. De volledige zondag line-up staat hieronder, die van de zaterdag vindt je HIER.

Vunzige Deuntjes x Watermeloen (r&b/hiphop)
Antoon (live)
Bizzey (live)
Charlie
Claudio
Chivv (live)
Irwan
Max Wallin’
SHE
Tabitha (live)
The Partysquad
Vunzige Deuntjes Soundsystem

Overstuur (techno)
Afra
D.Dan
JEANS
Matrixxman
Planetary Assault Systems (live)
Thimo Konings

La Rumba (latin)
Cathy
Chris Breinburg
Faby Forster
Killian Adamé
La Rumba Cartel
Mickster

CALOR (house/rave)
Line-up TBA

Stille Nacht – Silent Disco
(3 kanalen: r&b, wereldmuziek/disco, guilty pleasures)
Line-up TBA

+ UCI BMX Racing World Cup | Framed Playground

Zomervreugde is toegankelijk voor alle leeftijden. Bezoekers onder de 18 jaar mogen het festival alleen betreden onder begeleiding van een volwassene.