MENU SLUIT
zo 28.11.2021
Er wordt naar een vervangende datum gezocht

Zuco 103

Als gevolg van de op vrijdag 12 november afgekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om dit evenement op te schorten. Wij onderzoeken of dit evenement kan worden verplaatst. Kaartkopers worden hierover geïnformeerd op het e-mailadres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Het kan zijn dat onze correspondentie in uw spam box terecht komt.

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Al meer dan twintig jaar smeedt Zuco 103 logische connecties tussen de typische traditionele muziek uit het Noordoosten van Brazilië, funk, dub en de nieuwste electronische sounds. Anno 2021 klinkt de energieke muziek van de groep hechter dan ooit. En nog altijd vreemd én logisch!

Zuco 103

De samenwerking tussen zangeres Lilian Vieira, toetsenist Stefan Schmid en drummer Stefan Kruger kwam voort uit de levendige muzikantenwereld rondom de acid jazz van Nederlandse groepen zoals SFeQ en New Cool Collective. Live muziek en dance; een stroming die door Schmid ‘Brazilectro’ werd gedoopt en internationaal door een scene van geestverwante artiesten en deejays geadopteerd werd. Drum ‘n’ bass wordt door Zuco 103 versneden met onder andere samba, bossa nova en dub, op een manier die zowel logisch als uiterst verrassend en dansbaar blijkt. De wilde mix van invloeden heeft zich verder verdiept tot een intense audiostorm die live nog immer de zalen laat stuiteren van energie. De andere projecten die Vieira, Kruger en Schmid na het After the carnaval album (2008) ondernamen hebben gezorgd voor nieuwe inspiratie. Dit terwijl de wereldwijde doorbraak van tropical electronic music voor brede erkenning heeft gezorgd van de voortrekkersrol die Zuco 103 altijd heeft gespeeld.