MENU SLUIT
zo 29.04.2018
Zachte nachten: En toen ineens

Alex Roeka

In samenwerking met Musis presenteert Luxor Live een aantal shows onder de noemer Zachte Nachten in Luxor Live.

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.

In zijn programma’s maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire.

‘En Toen Ineens’ laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.

Deze show is seated; wat betekent dat u zittend van Alex Roeka kan genieten.

Door omstandigheden is deze show, die eerder gepland stond op 22 april, een week verplaatst naar de 29ste. Kaartjes kopers hebben hierover bericht gehad.

Bij aankoop van drie of meer Zachte Nachten concerten geldt een actieprijs van maar € 14,- per concert.

03.03 Maaike Ouboter
22.04 Alex Roeka
09.05 Daniël Lohues

U kunt de kaarten met dit voordeel alleen bestellen op de website van Musis via onderstaande link.

BESTEL