MENU SLUIT
za 03.03.2018
Zachte Nachten: Vanaf Nu Is Het Van Jou

Maaike Ouboter

In samenwerking met Musis presenteert Luxor Live een aantal shows onder de noemer Zachte Nachten in zowel Musis als Luxor Live. Deze show vindt plaats in de Muzenzaal van Musis.

In 2015 verscheen haar debuutalbum en speelde zij haar eerste theaterconcert waarin jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes werden gedeeld. Nu, twee seizoenen verder, is Maaike terug met nieuwe liedjes. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid. Naar de duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan. Of we nu bloedverwanten zijn, of een toevallige voorbijganger. Relaties die soms pijnlijk, soms ongemakkelijk, soms hilarisch, maar vooral ook teder zijn. Een concert over al die verhoudingen. Over onmacht en onbegrip. Over verlangen, geluk, liefde, en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard.

Je grist je woorden uit de lucht alsof het nooit de bedoeling was dat ze je mond verlieten. Je sluit ze even af in het donker van je handen. Zoals je vroeger motjes ving. Paniekerig fladderen ze rond tussen je gesloten vingers. Tot ze bijna geen zuurstof meer krijgen. En dan laat je er licht bij. Duizelig door het donker zijn zij: alweer vergeten dat ze samen een zin vormen, een gedachte. En ik: vergeten waar we het over hadden.

Wederom neemt Maaike de toeschouwer mee in haar wereld van muziek en mooie liedjes aangevuld met ontwapenende anekdotes en verhalen. Haar nieuw te verschijnen album zal hierin de basis vormen.

Deze show is seated; wat betekent dat u zittend van Maaike Ouboter kan genieten.

Kaartverkoop gaat via de website van Musis; onze bestel button brengt u daar direct naar toe.

Bij aankoop van drie of meer Zachte Nachten concerten geldt een actieprijs van maar € 14,- per concert.

03.03 Maaike Ouboter
22.04 Alex Roeka
09.05 Daniël Lohues

U kunt de kaarten met dit voordeel alleen bestellen op de website van Musis via onderstaande link.

BESTEL