MENU SLUIT
di 01.02.2022
Arnhem Live

Alles Arnhem Meeting LIVE

Tijdens de AA Meeting vertellen Pieter en Melissa je LIVE vanuit Luxor Live wat er op muzikaal gebied allemaal gebeurt in Arnhem. In deze show is er livemuziek van onder andere Eliƫn en schuiven Imme en Susan van RYM aan. Kers op de taart: JE KUNT ER GRATIS BIJ ZIJN!

AA Meeting LIVE

Vanaf deze editie laten wij weer publiek toe bij de AA Meeting! De show is seated en we houden ons aan alle geldende corona-regels, waaronder de 1,5 meter en het coronatoegangsbewijs. Toegang is GRATIS. We werken met duo-tickets, oftewel zitjes van twee, met een max. van 1 duo-ticket per bestelling. Om toegang tot de show te krijgen moet je via de ‘BESTEL TICKETS’ knop op deze pagina een gratis duo-ticket bestellen en aan de deur een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen.

Arnhem Live

Arnhem Live is het online livestream-platform voor livemuziek, webradio, DJ-sets en een podium voor de lokale popscene! Vanuit Luxor Live wordt wekelijks een wisselend programma uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen gratis live te zien via www.arnhemlive.nl en/of terug te kijken in het archief.

Arnhem Live is een samenwerking tussen Luxor Live en Popcentrum Jacobiberg.