MENU SLUIT
vr 19.01.2018
90's Alternative Special

Altoooooh!

Altoooooh! is weer terug met een gezonde injectie van alternatieve hits. Dit keer een speciale editie met louter alternatief baksel uit de jaren 90.

Altoooooh! 90’s Special

Aansluitend op het concert van Bettie Serveert klappen de deejays van Altoooooh! erop met een swingende, schurende, melodieuze en rammelende dansavond met louter alternatief baksel uit de jaren 90: de jaren dat niet alleen Bettie Serveert groot werd, maar de alternatieve muziek in al zijn gedaantes op de kaart werd gezet. Naast de grunge-explosie door o.a. Nirvana en Pearl Jam broeide het ook flink op de Britse eilanden met onder meer Oasis, Blur en Suede. De festivals spinde garen bij heerlijke indie-bands als Dinosaur Jr, Sonic Youth, Smashing Pumpkins, Buffalo Tom en Counting Crows, maar evengoed bij zwaardere jongens als Tool, Primus, NIN en natuurlijk Rage Against The Machine. De dance veroverde festivalterrein door baanbrekend werk van acts als Underworld, Chemical Brothers en Prodigy. En de hiphop ging enorm “Insane In The Brain”. In Nederlandse bands barstte het van fantastische uitspattingen als Urban Dance Squad, Fatal Flowers, Claw Boys Claw, Hallo Venray, Gotcha! En……. Bettie Serveert natuurlijk. Kortom: op deze avond maakt Altoooooh! een diepe buiging voor de alternatieve gitaar- en electronische muziek uit de nineties! Dresscode? Come as you are.

Voorpret & verzoekjes

Welk nummertje wil jij horen? Bedenk nu alvast welke nummers je dan wilt gaan horen en plaats ze alvast in ons Facebook-event!

Kaartverkoop

Kaarten voor Altoooooh! zijn verkrijgbaar voor €7 in de voorverkoop. Ga je voorafgaand naar Bettie Serveert, dan mag je gratis blijven hangen!