MENU SLUIT
vr 20.11.2020
Het online livestream platform voor webradio, dj-sets en livemuziek!

Arnhem Live

Luxor Live is samen met Popcentrum Jacobiberg iedere dag live met Arnhem Live: het online livestream-platform voor livemuziek, webradio, DJ-sets en een podium voor de lokale popscene!

Vanuit de studio in Popcentrum Jacobiberg wordt dagelijks vanaf 20.00 uur nieuw programma uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen gratis live te volgen en terug te kijken op www.arnhemlive.nl.

Vanavond: Altoooooh! Quiz

Test je (alternatieve) muziekkennis tijdens de Altoooooh! Quiz. Hosts TheLEONking en DJ –X-X-X- dagen je uit om vanuit je huiskamer mee te doen, gewoon voor de gezelligheid of puur voor de winst.

HOE WERKT HET?

Deelname aan de Altooooh! Quiz is gratis. Iedereen kan meedoen, hoera! De livestream begint om 20:00 uur op deze pagina. Inschrijven of aanmelden is niet nodig, klik op het antwoordformulier en speel direct mee!

ANTWOORDFORMULIEREN

> deze zijn kort voor de show beschikbaar <

  1. Je kunt (Han) solo meedoen of als team. Vul naast je emailadres (waar we verder echt niks mee zullen doen) ook een teamnaam in. Gebruik op elk antwoordformulier altijd dezelfde (team)naam. Als team stuur je één antwoordformulier per ronde in.
  2. Vul antwoorden altijd in met HOOFDLETTERS (dus CapsLock aan), gebruik geen vreemde tekens en vul geen featuring blahblahblah of gastartiesten in. Puur de naam van de uitvoerende artiest die het uitgebracht heeft (als er naar artiest gevraagd wordt).
  3. Na invullen van de antwoorden druk je op verzenden. Daarna kan je de antwoorden niet meer aanpassen!
  4. Alleen tijdens de ronde kan je de vragen invullen + nog een aantal minuten extra tijd, namelijk de duur van een liedje dat op dat moment gedraaid wordt. Je kunt de antwoordlijst nog verzenden gedurende deze track, daarna niet meer en wordt het antwoordformulier gesloten.
  5. Tijdens de show proberen we tussenstanden te geven, na afloop van de quiz zal er een eindstand bekend worden gemaakt.
  6. Hou het leuk en sympathiek: gebruik geen Shazam of soortgelijke apps om op de namen van liedjes en/of artiesten te komen.
  7. En Pierrrrrrrre….. wat zijn de prijzen?!? Naast een virtuele elleboogtik van de quizmaster gratis toegang tot een volgende editie van Altoooooh! in Luxor Live + een bescheiden promotie-pakketje van Altoooooh! voor de nummer uno.