MENU SLUIT
do 17.05.2018
Drie podia/ veertien bands/ zestig muzikanten

ArtEZ Originals

Luxor Live, collectief MOT en het Arnhemse ArtEZ conservatorium organiseren een avond waarbij de studenten de dienst uitmaken.

De studenten van de afdeling Jazz & Pop organiseren dit event, verzorgen natuurlijk zelf de muziek en een hoop extra’s. Kwaliteit gegarandeerd! Want wie wil er nou niet een avondje genieten van bands gevormd door jonge, ambitieuze muzikanten die bewust met muziek bezig zijn. In vier jaar tijd timmeren de studenten hard aan de weg om hun skills, creativiteit en muzikale visie te ontwikkelen. De toekomst van de muziek ligt in hun handen. Alle bands spelen eigen muziek die ze gedurende de opleiding hebben geschreven.

Met drie podia, zestig muzikanten en maar liefst veertien bands in zeer uiteenlopende genres word dit een avond waar al je zintuigen geprikkeld zullen worden. Want naast muziek kun je ook allerlei extra’s verwachten. Het wordt een groot feest met dansers, visuals en dj’s.

MOT

Mot is een interdisciplinair collectief waar live muziek, dans, film/visuals, spoken word artiesten en DJ’s samen werken om performances en evenement binnen thema’s te creëren, om de totale ervaring centraal te stellen.

Met:

KIA, DioTrio, Andrej Bragin Trio, 3rd Perspective, Icarus’ Cloud, Jo Sea & The Pillow Fighters, Lyrida, NEREID, Omnibus Volume, Plan B, Pulsar 4.32, RJWP, The3MusketBeers, JetAir, Inc.

Studenten hebben gratis toegang op vertoon van een studentenpas!