MENU SLUIT
do 18.05.2017
ArtEZ showcase met 18 bands op vier podia

ArtEZ Originals

Luxor Live opent de deuren voor de studenten van de afdeling Jazz & Pop van het Arnhemse ArtEZ conservatorium.

Eén avond met vier podia, zestig muzikanten en maar liefst achttien bands in elk genre dat je maar kan bedenken. Deze jonge en ambitieuze studenten van het Arnhemse conservatorium vormen de toekomst van onze muziek en organiseren zelf deze avond vol optredens en andere verrassingen. Een showcase voor heel Arnhem met zowel nieuwe bands en bands die al eerder in Luxor Live te bewonderen waren.

Als onderdeel van hun opleiding mogen de studenten een minifestival organiseren waarbij zij zelf compleet verantwoordelijk voor het hele event zijn. Uiteraard vormen zij zelf de bands die op deze avond te bewonderen zijn, maar dit maal staan ze ook in de schoenen van de programmeur en marketeer en moeten ze de hele productie zelf op poten zetten. Naast het schrijven en uitvoeren van de songs leren ze in de praktijk wat er allemaal bij komt kijken bij de uitvoering van een geslaagd concert. Hoe krijg je genoeg mensen naar een concert, wie zorgt er voor de techniek, staat er water op het podium, is er genoeg parkeerruimte en niet onbelangrijk is het financieel allemaal wel haalbaar?

Hou de, door de studenten zelf aangemaakte, FaceBook pagina van ArtEZ Originals in de gaten want hier worden alle acts één voor één bekend gemaakt.

Studenten hebben gratis toegang op vertoon van een studentenpas!