MENU SLUIT
do 09.12
Er wordt naar een vervangende datum gezocht

Billy Bray Band

Als gevolg van de op vrijdag 26 november afgekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om dit evenement op te schorten. Wij onderzoeken of dit evenement kan worden verplaatst. Kaartkopers worden hierover geïnformeerd op het e-mailadres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Het kan zijn dat onze correspondentie in uw spam box terecht komt.

Billy Bray Band werd opgericht in 2019 door schrijver/zangduo Bianca en Willem Devries. Met hun debuut-EP Strong After Forever wonnen zij in 2020 al gelijk twee prijzen in de hedendaagse country scene. De muziek valt onder new country met invloeden uit de pop, Southern rock en de meer traditionele country.

Billy Bray Band

Billy Bray Band nam vijf nieuwe eigen songs op die in de loop van 2021 gereleased worden. De singles When Forever Ends en Stayin’ In Tonight kan je al beluisteren op alle streaming kanalen en YouTube! In Luxor Live zie je een zes-mans band die bekend staat om hun energieke optredens, met een sound wordt gekenmerkt door mooie meerstemmige vocalen.