MENU SLUIT
vr 08.10.2021
Support: Tricklebolt

Black Bottle Riot

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

De rockband Black Bottle Riot was al vele malen te gast in Luxor Live, en altijd was de show energiek, bezield, strak en ongepolijst. Op hun meest recente album Fire klinkt de groep als herboren en hoor je muziek die doet denken aan artiesten zoals: The Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd en Tom Petty.

Black Bottle Riot

Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van Black Bottle Riot een stomende rockmachine. Het enthousiasme en de chemie tussen Simon Snel, Mike Sedee, Jaap van de Berg en Mark Weerts werkt aanstekelijk op jong en oud. In de afgelopen jaren speelden zij op vele binnenlandse en buitenlandse podia en speelde de band supports voor o.a. ZZ Top, Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry.

Tricklebolt (support)

Tricklebolt neemt je mee naar 1975. Beleef de sfeer die je bent misgelopen, wanneer ook jouw geboortedatum op dat moment nog ver in de toekomst lag. Denk Deep Purple meets Birth of Joy. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijtje, psychedelica. Met een overvloed aan energie en decibellen speelden ze eerder in het voorprogramma van o.a. Golden Earring, DeWolff, Uriah Heep, Di-rect, Navarone en Thin Lizzy.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!