MENU SLUIT
za 25.11.2023
Dansend de nacht in verdwijnen op de beste house, rave en acid!

Club Looney ft. Lil Louis + Eric de Man

Maak je klaar om weer terug te reizen naar de originele rave- en houseparty vibe! Na twee succesvolle edities laat Club Looney hun legendarische clubnacht op zaterdag 25 november weer tot leven komen in Luxor Live met living legends Lil Louis, Eric de Man & residents!

De absolute legende uit de elektronische muziekscene, Lil Louis, komt eindelijk weer overgevlogen naar Arnhem! Deze invloedrijke, internationale artiest en dj wordt geprezen als “The Founding Father of House Music” door zijn baanbrekende bijdrage aan dj’en, muziekproductie en zijn wereldwijde hit “French Kiss”. Clubveteraan Eric de Man zal de avond verrijken met een set waarin invloeden van heinde en ver samenkomen en zich vermengen tot dampende, met funk overgoten grooves!

Club Looney
Deze legendarische Arnhemse clubnacht zette, samen met o.a. de Amsterdamse RoXY, de Nederlandse clubscene op de kaart in begin jaren ’90. Vanuit heel Nederland trokken feestgangers met de trein naar Arnhem voor de lange dampende nachten vol house, rave, acid en de betere Detroit techno. De nachten waren een thuishaven voor house liefhebbers, vrije geesten en een plek waar iedereen zichzelf kon zijn om samen een euforische nacht te beleven. De muziek blijkt drie decennia later nog steeds de basis in veel dj sets en het vrije samenzijn is actueler dan ooit. Reden te meer om jullie onder te dompelen in de originele rave- en houseparty vibe van Club Looney!

Line-up grote zaal
Lil Louis
Eric de Man
K. Zalewski
Mark Vibe
Gilbert

Line-up kelder
Mike Costez
Club Looney dj’s

Stap in de tijdmachine van Club Looney en verdwijn dansend de nacht in op de originele house, rave en acid!