MENU SLUIT
za 12.02.2022
Indoor Action online dance workout

Dance met Nanda

Trek je sportkleding aan en schuif de bank opzij want sportcentrum Indoor Action en poppodium Luxor Live presenteren op zaterdag 12 februari samen een gratis online livestream dance workout vanaf het hoofdpodium van Luxor Live!

Omdat Luxor Live en Indoor Action graag iedereen – ook de mensen die nog even niet naar de sportschool kunnen of willen komen – in beweging wil krijgen, slaan we de handen ineen, met als gezamenlijk doel: Arnhem weer een beetje fitter maken!

Dance met Nanda

Onder de professionele begeleiding van Indoor Action instructrice Nanda Groen kun je op zaterdag 12 februari vanaf 19:00 gratis deelnemen aan een 55 minuten durende online dance workout die live online wordt uitgezonden op Arnhem Live.

Verwacht al het audiovisuele spektakel dat je gewend bent van Luxor Live met naast de instructeurs van Indoor Action een dikke lichtshow en pompende beats!

Laat jezelf zien!

Om de vreugde te vergroten kunnen deelnemers elkaar straks vanuit de woonkamer aanmoedigen door in te loggen op een Zoom-videochat die voor de instructeurs én de kijkers thuis ook zichtbaar zal zijn. Show jouw moves live via deze inloglink!

Het team van Indoor Action heeft de dance workout zo voorbereid dat je geen hulpmiddelen nodig hebt. Wat vrije vierkante meters, een flesje water en goede moed is alles dat je nodig hebt.

Via www.arnhemlive.nl kan iedereen op zaterdag 12 februari, van 20:00 tot 21:00, gratis meedoen met de livestream Indoor Action ‘Dance met Nanda’ in Luxor Live.


 

Arnhem Live is het online livestream-platform voor livemuziek, webradio, DJ-sets en een podium voor de lokale popscene! Vanuit Luxor Live wordt wekelijks een wisselend programma uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen gratis live te volgen en terug te kijken op www.arnhemlive.nl.

Arnhem Live is een samenwerking van Luxor Live en Popcentrum Jacobiberg.