MENU SLUIT
za 20.02
POMO Tour (Post Modern). Dresscode wit.

De Jeugd Van Tegenwoordig

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Get Post Modern with De one and only Jeugd Van Tegenwoordig! De show die thuis al begint bij de selectie van uw garderobe. Een witte sensatie. Dresscode wit.

Luxor en Musis halen De Jeugd Van Tegenwoordig terug naar Arnhem! Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo gaan POMO met hun 2021 Clubtour.

De Jeugd Van Tegenwoordig

Veertien jaar geleden ontketende De Jeugd Van Tegenwoordig een revolutie met ‘Watskeburt?!’. De daaropvolgende jaren bracht de band zeven albums uit en scoorde talloze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Hollereer’, ‘De Formule’ en recent ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’. Ze stonden als headliner op het affiche van alle grote festivals en verkochten AFAS Live meerdere malen uit. Vorig jaar beleefde De Jeugd een voorlopig hoogtepunt met vijf dagen achter elkaar een strak uitverkochte Melkweg én een 1000e show in een uitverkocht Olympisch Stadion!

POMO Tour (Post Modern)

De Jeugd komt voor het eerst sinds 2014 met een clubtour naar Arnhem. Get Post Modern en selecteer je meest sensationele outfit want de dresscode is wit.

Deze show vindt plaats in de Parkzaal van Musis.


Verplaatste show

Dit evenement is verplaatst van 22 oktober als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.