MENU SLUIT
zo 03.04.2022

(DOLCH)

De show van (DOLCH) in Luxor Live gaat helaas niet door. Dit ivm ziekte van 1 van de bandleden. Er komt geen vervangende datum. Kaartkopers hebben hierover per mail bericht gekregen en kunnen hun tickets retourneren.

De mysterieuze Berlijnse Dark Rock band (DOLCH) staat bekend om hun ingenieuze mix van Doom en Black Metal, waarin je ook elementen van Gothic Rock, Pop en Ambient terug kunt horen. Voor kattenliefhebbers en fans van bands als DEAD CAN DANCE.

(DOLCH)

(DOLCH) maakt messcherpe muziek voor het hart, de ziel en het brein: een stuwend en uitdagend geluid dat zich moeilijk in een artistiek hoekje laat proppen.

Hun tweede album ‘Nacht’ verschijnt in februari 2022 en maakt deel uit van een drieluik, waarvan het eerste deel ‘Feuer’ in 2019 het daglicht zag.

Ismena (support)

Ismena maakt dark indie; met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals liefde, de dood en het nut van het bestaan houdt zij het publiek een spiegel voor. Ismena laat zich inspireren door artiesten zoals Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Big Thief en heeft zelf inmiddels 2 EP‘s uitgebracht. Haar debuutalbum getiteld Until We Part komt uit op 11 december 2021!