MENU SLUIT
do 08.12.2016
Dé avond voor spannende elektronische live-acts

Elektroniche ft. Sofie Letitre

Elektroniche is een samenwerking van Luxor Night Live en Hömpfdingå; een nieuwe terugkerende avond met spannende elektronische live-acts. Voor deze editie staat Sofie Letitre gepland.

Sofie Letitre

Sofie Letitre ging voor haar EP ‘Uncanny Valley’ de samenwerking aan met vaste producer en bandlid Ferdy van der Singel en Thijs de Vlieger (NOISIA). Dit zorgt voor een unieke combinatie tussen donkere popmuziek en elektronische sounds. Het boze zusje van Massive Attack maar ook de diepte en intensiteit van James Blake. ‘Uncanny Valley’ kwam in October 2015 uit op het label DIVISION, een zusterlabel van VISION Recordings (NOISIA). Sofie heeft inmiddels kunnen rekenen op flink wat nationale maar ook internationale aandacht. Zo werd haar muziek gedraaid door oa. Marry Ann Hobbs (BBC6), Eddy Temple Morris(XFM) en 3FM. Trad ze op bij DWDD, ADE en PITCH festival. De bijbehorende videoclips kregen primeurs via onder andere Noisey en Clash (UK). In oktober dit jaar zal de tweede EP ‘Take To Heels’ verschijnen. Net als bij ‘Uncanny Valley’ wordt de overwegend elektronische muziek live gespeeld door haar band (Ferdy van der Singel, Cees Bruinsma, Nicky Hustinx). Een fusie van de traditionele akoestische instrumenten en elektronica zorgt voor een intense en dynamische liveshow. Dit keer versterkt door een speciaal decor waarop (audio-reactieve) visuals geprojecteerd zullen worden. Kortom, een totaal ervaring waarbij beeld, geluid en de intensiteit van Sofie’s muziek samenkomt.

NIKILOOPS

Nikkie Kemp was met Involuntary Muscle Movement al eerder op Elektroniche te zien. Als NIKILOOPS  verzorgt zij op geheel eigen wijze en in haar eentje een meerstemmig concert.

Studentenkorting

Op vertoon van een studentenpas (van eigen opleiding) of CJP-pas mogen studenten voor maar €5,- naar binnen!
Let op: deze actie geldt alleen aan de deur en zolang het niet is uitverkocht.

Presented by: Luxor Night Live