MENU SLUIT
ma 22.05.2023
Benefiet voor RonaldMcDonaldhuis Arnhem

Fluffy Rabbit pubquiz

Fluffy Rabbit organiseert voor de tweede maal in Luxor Live een pubquiz om geld in te zamelen voor het Boshuus, het Arnhemse huis van het Ronald McDonald Kinderfonds! De opbrengsten van deze gezellige pubquiz, die deze avond een extra poptintje heeft vanwege de muzikale locatie, gaan allemaal naar het goede doel!

De quiz heeft maar liefst tien rondes met verschillende vragen; alles gepresenteerd door speciale quizmasters en een vakkundige jury.

Fluffy Rabbit / Home-Events

Op 24 en 25 juni 2023 organiseert het Ronald McDonald Kinderfonds wederom Home-Events in heel Nederland. Diverse Fluffy Rabbit Teams doen mee aan de Homeride (fietsen), de Homewalk (lopen) en de Homerun (rennen). De teams fietsen, wandelen of rennen honderden kilometers door weer en wind voor het goede doel! Met deze Home-Events wordt geld ingezameld voor alle Ronald McDonald Huizen zodat zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt kunnen hebben. In Luxor Live zamelen we geld in voor het Boshuus in Arnhem.

Als opwarmer en een stukje teambuilding werkt natuurlijk niks zo goed als een fijne quiz waar iedereen aan mee mag doen, ook als je niet meedoet aan de Home-events! Dus roep je vrienden, buren, collega’s en kennissen bij elkaar en stel je eigen team samen voor deze avond, voor het goede doel!

Een team tel maximaal 4 personen. Tickets kosten 26 euro per team.