MENU SLUIT
do 15.12.2016
15th anniversary club tour 2016

Gare du Nord

Met een Edison nominatie en een Top Tien notering voor het nieuwe album Stronger! keert Gare du Nord na een radiostilte van vier jaar overtuigend terug aan de top van de Nederlandse muziek scene. Het nieuwe album markeert het 15- jarig jubileum van de Nederlandse band die in 2001 debuteerde met de Europese cult hit Pablo’s Blues en vervolgens drievoudig platina scoorde met het voor het New Yorkse label Blue Note records opgenomen album Sex ‘n’ Jazz.

Het come back album Stronger! werd door de Nederlandse pers met lovende kritieken onthaald en geprezen als het eerste album waarop Gare du Nord klinkt als een pure, groovende live band. Alle reden voor Gare du Nord om met die groovende zeskoppige live band dit najaar met bestaande en nieuwe fans het 15-jarig jubileum in de clubs uitbundig te vieren. Het wordt grooven tot de max in een high energy show met uiteraard de nieuwe funky songs van het album Stronger! maar ook met de vele classic hits als Marvin & Miles, Beautiful Day, You’re My Medicine (met Marvin Gaye) en Pablo’s Blues. De kippevel-finale van de show wordt gevormd door een extra lange uitvoering van We Still Grow.
Aansluitend aan de show is er gelegenheid om de band, met onder andere zangeres Dorona Alberti en gitarist Aron Raams, persoonlijk te ontmoeten tijdens de signeersessies.

 

Deze avond is een ‘Jack Friday’-avond. Check hier wat dat inhoudt