MENU SLUIT
vr 15.06.2018
Powertrio double-bill

Grim Tim + My Blue Van

Luxor Live presenteert een stevig rockende double-bill van twee opkomende powertrio’s uit eigen land.

Grim Tim

Grim Tim creëert een uniek en dynamisch brouwsel overspoeld met rock. Teruggaand naar de gloriedagen van rock ’n roll. Fris, urgent en relevant. Hun aanstekelijke liedjes en enorme refreinen zorgen ervoor dat je opstaat en danst.

Het powertrio speelt liveshows in heel Europa met rauwe energie waarbij een hoop ruimte is voor improvisatie. Daarbij deelden ze het podium met bands als Wolfmother, Editors and Birth of Joy. Na een zeer succesvolle Popronde brachten de heren drie singles uit en in mei zal de gloednieuwe single ‘Over Soon’ uitkomen als voorloper op een verse langspeler.

My Blue Van

My Blue Van Utrechts powertrio met wortels in de rauwe blues. Deze hechte liveband is er eentje die gevoelige liedjes schrijft maar ook plotsklaps uit de bocht durft te vliegen.

Na twee bejubelde albums schreef de band, omgeven door schapen, molens en fruitbomen, hun derde album ROBOT. Een van Nederlands meest toonaangevende en vooruitdenkende producers, Simon Akkermans (Mister& Mississippi, Jungle By Night, Bombay) deed de productie en opnames vonden plaats in het welbekende Kytopia. Met ROBOT en de eerste single ‘I Gotta Move’ is My Blue Van hard op weg om vriend en vijand mee te trekken de ontsnapping in. Uit de hectiek: Genieten.