MENU SLUIT
za 20.05.2023
met Olaf Putker, Bella Luna & Banji

Hoogte80 Festival

Traditiegetrouw vindt tijdens het Hemelvaartsweekend het Hoogte80 festival in Arnhem plaats. Van 18 tot en met 21 mei is iedereen welkom in het Geitenkampse stadspark Hoogte 80, met het mooiste uitzicht van Arnhem. Hier kun je vier dagen lang genieten van theater, dans, muziek, circus, poëzie en meer.

Hoogte80 festival

Ontmoet mensen vanuit de hele stad en omgeving, kom dansen bij de Platenbus en geniet van het lekkerste eten en drinken bij één van de vele foodtrucks! Toegang tot dit mooie festivalterrein is helemaal gratis. Voor de afzonderlijke voorstellingen zijn vooraf kaartjes te koop of er wordt met de hoed langsgegaan. De muziekoptredens zijn sowieso gratis!

Luxor Live is partner van Hoogte80 en verzorgt ook dit jaar een groot deel van de muziekprogrammering! Het Luxor Live muziekprogramma (op podium ut Kleine Geitje en ut Hijgend Hert) op deze dag vind je hier onder!

Programma zaterdag 20 mei

 
Olaf Putker (15.30 & 17.00)

Olaf Putker brengt een frisse wind in een roemruchte muziektraditie. Invloeden komen van onder andere Wilco, Elliott Smith en dEUS, waardoor de muziek rusteloos balanceert op de grens van americana en indierock. Met zijn band The Scenic Sound speelt hij shows met brutale energie, bij solo-optredens komen de intieme kanten van zijn liedjes meer naar de voorgrond.

Bella Luna (19.00 & 20.30)

Soulzangeres en songwriter Bella Luna is opgegroeid in de Filippijnen en vindt nu langzaamaan haar weg in de Nederlandse muziekscene. De warmte en heesheid van haar stem doet je denken aan de soul, funk & jazz van Erykah Badu, Amy Winehouse en Jill Scott.

Banji (22.15)

Het Nederlandse viertal Banji combineert de stijlen van Beck, The Dandy Warhols en Darwin Deez met puntige gitaren met 8-bit bliepjes en sardonische teksten. Het kwartet speelde met veel succes in het voorprogramma van Balthazar, DI-RECT en De Staat.