MENU SLUIT
vr 30.12.2022
Met leden uit Birth of Joy, Shaking Godspeed en Death Alley

Iron Jinn

Iron Jinn bestaat uit Oeds Beydals (The Devil’s Blood/Molassess/Death Alley), Wout Kemkens (Shaking Godspeed/De Niemanders), Bob Hogenelst (Birth of Joy/Molassess) en Gerben Bielderman (Pauw). De band maakt spannende rockmuziek met betoverende grooves en pure melodie├źn en harmonie├źn.

Iron Jinn

Iron Jinn is geboren uit de chemie tussen gitaristen/songwriters Oeds Beydals en Wout Kemkens, wiens eerste samenwerking leidde tot het Last Night On Earth Festival. Voor hun tweede samenwerking gingen ze naar het Roadburn 2018-podium en voerden nieuw origineel materiaal uit onder de naam als Iron Chin. De psychedelische rockmuziek muziek was stevig, hallucinant en veelbelovend. Het groeide uit tot de band in huidige vorm met een ondefinieerbare kwaliteit en totaal onderscheidend geluid!

Het debuutalbum van de groep, waarvan de release staat gepland op 21 april 2023, volgt de logica van een droom; geen. Iron Jinn is een album op de grens van realiteit, fantasie en droom, maar veroorzaakt door gebeurtenissen uit het echte leven.