MENU SLUIT
vr 31.03.2023
Australische singer-songwriter

Jacob Lee

De Australische zanger en songwriter Jacob Lee beschikt over een loepzuiver stemgeluid en het talent om liedjes te schrijven die fijn in het gehoor te liggen. Lee wil niet alles wonderschoon en gepolijst laten klinken en zoekt in zijn muziek de balans tussen het experiment en het popliedje.

Jacob Lee

Jacob Lee deed ooit mee aan de Australische versie van The Voice, waarin hij werd gecoacht door will.i.am van The Black Eyed Peas. Sindsdien beloopt de muzikant zijn eigen onafhankelijke pad door de muziekindustrie, en is hij zelfs oprichter van zijn eigen muziekplatform. Met meer dan 270 miljoen YouTube-views en 210 miljoen Spotify-streams mag hij zichzelf op dit gebied wel succesvol noemen! Na drie 4-track EP’s, zes volledige studioalbums en 140 video’s op YouTube te hebben verspreid, legt Lee nu de laatste hand aan zijn derde album, getiteld Lowly Lyricist. Tip voor liefhebbers van Voor James Bay, Ry X en Hozier.

Josh Savage (support)

Het voorprogramma wordt verzorgd door de in Berlijn woonachtige, Britse indiepop singer-songwriter Josh Savage. Deze avonturier beschikt over de kwaliteit om liedjes te maken die zowel catchy als melancholisch zijn. Met een mooie stem brengt hij verhalen die je raken en hoopvol zijn. Doet denken aan Ben Howard of Fleetwood Mac met een vleugje Duran Duran.