MENU SLUIT
vr 19.05.2023
Support: Swan

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy komt terug naar Luxor Live met zijn nieuwe album Summer Moon; zijn meest openhartige album tot nog toe! Qua sound keert hij deels terug naar het soulvolle geluid van zijn debuutalbum High On You, maar dan met meer elektronische invloeden.

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy vertrekt in 2014 vanuit Suriname naar Nederland waar hij Perquisite ontmoet die hem als muziekproducer en manager bijstaat op zijn muzikale reis. Zijn debuut-EP Brave Enough is een voorbode van het soulvolle én succesvolle debuutalbum High On You in 2017. In Suriname staat hij wekenlang op nummer 1 in de charts, hij schittert in The Passion, brengt een tweede en derde album uit en vertegenwoordigt Nederland (twee maal) op het Eurovisie Songfestival. In Luxor Live brengt hij de muziek van zijn nieuwste album en komen natuurlijk al zijn grote hits voorbij!

Swan (support)

Alternative R&B zangeres Swan onderscheidt zich met onomwonden maar poëtische songs, bijzondere harmonieën/melodieën en groovy producties. Ze hoopt met haar persoonlijke, kwetsbare songs haar luisteraars aan te sporen om hun gevoelens onder ogen te zien. Haar debuut-EP, die ze samen met Perquisite produceert, staat gepland voor release in de 2e helft van 2023. Bij de show van Jeangu Macrooy brengt ze alvast een exclusief voorproefje!