MENU SLUIT
vr 11.10.2019
Support: Hannah Mae

Joe Buck

De 23-jarige Joe Buck is singer-songwriter en een groot opkomend talent in de countrywereld. In Nashville schreef hij het grootste deel van zijn aankomende debuutalbum. The Way You Take Time Tour is zijn eerste solotour en brengt Joe samen met zijn band gelijk naar Arnhem!

Joe Buck

Ilse DeLange hoorde de liedjes van Joe Buck, nog tijdens zijn studie aan de Rockacademie, en bood hem een platencontract aan. Met de single The Way You Take Time had Joe Buck de TopSong op Radio 2 te pakken en wist hij alle radioplaylists en diverse hitlijsten te bereiken. Eind 2018 mocht hij op tour met Kacey Musgraves (Album of the Year Grammy Award Winner) door Scandinavië en Duitsland en afgelopen zomer stond Joe Buck als allereerste Nederlandse artiest op CMA Fest, het grootste countryfestival van Amerika!

Hannah Mae

Hannah Mae (1998) uit Emmen is een jonge, rootsy singer-songwriter bij wie de muziek in haar bloed zit. ”Ik zing al zolang ik me kan herinneren. Vroeger zong ik liedjes van K3 voor de buren, tegenwoordig zing ik mijn zelfgeschreven nummers op verschillende podia.” Hannah Mae heeft in 2019 geschreven met o.a. Daniël Lohues en Ilse DeLange. Met haar optredens, zowel met band als solo, met alleen haar gitaar -van huiskamers en café’s tot support shows in grote theaters- gooit ze hoge ogen en laat ze zien dat ze klaar is om de Drentse provinciegrenzen te overstijgen.