MENU SLUIT
zo 26.06.2022
Support: Liseth & The Satellites

Malford Milligan & the Southern Aces

Soul & blueszanger Malford Milligan uit Austin, die qua sound vergeleken wordt met grootheden als Otis Redding, Al Green en James Carr, werd bekend als frontman van de band Storyville. Vriendschap en samenwerking met de Nederlandse zanger en producer Jack Hustinx, zorgde ervoor dat Milligan in Nederland terecht kwam.

Mallford Milligan

Als zanger werd Milligan maar liefst acht keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards. Als frontman van de superband Storyville behaalde hij in de USA grote successen en ook samenwerkingen met de Nederlandse Jack Hustinx (Shiner Twins) werden lovend ontvangen. Het in 2018, op J.W. Roys platenlabel uitgebrachte Life Will Humble You werd in de Euro Americana Charts zelfs uitgeroepen tot album van het jaar. Als groot liefhebber benaderde Johan Derksen Milligan de band om onderdeel te zijn van zijn ‘The Sound Of The Blues & Americana’ theatertour!

De muziek van Milligan en zijn Nederlandse all-starband The Southern Aces is soulful, rootsy, intens en intiem en lijkt rechtstreeks uit Muscle Shoals te komen. Opnieuw te zien in Luxor Live met o.a. muziek van een nieuw, nog te verschijnen album!

Liseth & The Satellites (support)

Volgens haar fans is Liseth Horsten het best bewaarde geheim van Tilburg: een vrouw met sterke en persoonlijke songs, gezongen met een stem die warm en doorleefd is maar tegelijk helder als glas, down-to-earth maar ook met een dromerige kant.

Als Liseth & The Satellites en met de nieuwe EP ‘MISS’ onder de arm, verzorgt ze het voorprogramma bij de show van Malford Milligan & The Southern Aces.