MENU SLUIT
do 07.07.2022

Muster

De band Muster is door onvoorziene omstandigheden helaas niet in staat om de show in Luxor live te spelen. Er komt geen vervangende datum voor de show. Kaartjeskopers kunnen hun kaartjes retourneren en zijn hierover per mail over bericht. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!

 

Muster is een alternative metal-band uit Arnhem, die voortgevloeid is uit de grunge metal-band Nefalem. De vier bandleden vinden elkaar in hun voorliefde voor de alternatieve muziek scene uit het Seattle en Californië van de jaren negentig. Met een geheel eigen geluid doen ze de energie van die era herleven in hun muziek en hun optredens; puur en rauw, maar ook intiem.

Muster

De muziek van Muster is een ‘tour de force’ waarin je je kunt laten meezuigen in een draaikolk van rauwe emotie en ontlading, met een ondertoon van harmonie. Zanger Maarten Gunsing gaat knap van cleane zang naar rauwe grunt en verhaalt over de worsteling met dagelijkse gewoonten waarin we ons veilig voelen, wetende dat we er eigenlijk in verstikken. Muster bestaat uit: Maarten Gunsing (zang), Willem ter Beek (gitaar), Marcel Hessels (drums) en Matthijs Kwak (bas).

Velveteen Rabbit (support)

De Utrechtse band Velveteen Rabbit sleurt je mee in hun pre-apocalyptische wereld, terwijl ze je een noisy mix van punk en grunge voorschotelen. Alsof het liefdeskind van Bad Brains en PJ Harvey een nacht doorhaalt met David Lynch, waarop ze verboden herinneringen en lucide dromen samensmelten tot een caleidoscopisch filmscript.