MENU SLUIT
wo 10.10.2018
Youtube-ster en Glee-acteur

Noah Guthrie

Singer-songwriter, Glee cast-lid, YouTube-ster en deelnemer aan America’s Got Talent 2018 Noah Guthrie komt terug naar Luxor Live voor een avond met zijn unieke combi van americana, soul en een hoop lol.

Waar hij eind vorig jaar solo in de bovenzaal stond komt hij nu met zijn hele band en laat hij muziek horen van het album The Valley dat vorig jaar uitkwam. Samen met zijn broer, die ook als drummer mee op tour gaat, werkte hij aan al het materiaal op het album. Het doel was om sterke, meeslepende liedjes te maken met een eenvoudig arrangement die altijd een gevoel overbrengen.

Noah Guthrie werd bekend met zijn covers van bekende liedjes op YouTube. Hij kreeg wereldwijd aandacht met zijn bluesy versie van LMFAO’s ‘Sexy and I Know It’, die momenteel al meer dan 25 miljoen keer bekeken is. Zijn populariteit bracht hem de rol van Roderick Meeks op FOX’s populaire tv-show Glee in het zesde en laatste seizoen.

Dit seizoen doet Noah ook mee aan America’s Got Talent. Op het moment van schrijven is hij in ieder geval door naar de volgende ronde met de live-shows!

Matt Perriment

Momenteel neemt hij zijn aankomende EP op voor de release eind dit jaar. Op 10 oktober verzorgt Matt Perriment het voorprogramma bij Noah Guthrie.