MENU SLUIT
vr 10.02.2023
Samen door de nacht.

Overstuur ft. Alarico + KUSS

Na een knallende start van het nieuwe jaar met hun NYE special in Willemeen keert Overstuur terug naar Luxor Live met wederom een ravewaardige line-up. We gaan weer samen door de nacht met de Italiaanse techno-sensatie Alarico, het Franse techno-talent KUSS en resident Dub Experiment!

Line-up grote zaal

Alarico (IT)
KUSS (FR)
Dub Experiment

Line-up kelder

Bjar
Joe Sane
Thimo Konings

Alarico

Sterk gevormd door het rauwe en energieke geluid van 90’s techno, begon de Milanese Alarico Zucchi in 2015 aan zijn muzikale avontuur en baande hij zich een weg door clubs als dj terwijl hij de kunst van het produceren van muziek leerde.

De inhuldiging van ‘Alarico’ vond plaats in 2019 na verschillende subgenres van techno te hebben verkend. Het alias werd gevormd als een statement om een stijl te laten zien die persoonlijk voor hem was; zo persoonlijk dat hij gegrepen raakte door de patronen en structuren van zijn eigen sound.

Alarico heeft sinds zijn debuut in 2020 consequent muziek uitgebracht op Joton’s imprint ‘Newrhytmic Records’ en kort daarna lanceerde hij zijn eigen label ‘Katana Records’. Aangezien Alarico bekend staat om snelle ritmes en kinky grooves, wordt het stampen geblazen op 10 februari!

KUSS

Deze editie zal Alarico worden bijgestaan door misschien wel het best verborgen Franse talent van dit moment: KUSS. Leverancier van pure dansvloer georiënteerde platen weet keer op keer te verrassen met zijn frisse maar warme blik op hedendaagse techno. Dat deze groove-dealer leveren kan moge duidelijk zijn en het zal daarom ook niet lang duren voordat deze geweldenaar elk techno hart over de wereld veroverd heeft. Een overvloed aan bewijs dus voor een energiek en spectaculair debuut in Arnhem!

Dub Experiment

Overstuur’s vertrouwde resident Dub Experiment heeft meerdere malen al bewezen dat hij de zaal plat kan draaien en dat gaat hij deze editie weer minstens zo hard waarmaken. Uitnodigende grooves en diepe texturen worden gemengd met harde kicks en een arsenaal aan kwaliteit.