MENU SLUIT
vr 09.12.2022
Samen door de nacht.

Overstuur ft. Chlär + SAMA

Na het openen van het clubseizoen met een klapper is Overstuur op 9 december terug in Luxor Live met techno alleskunner Chlär, een unieke B2B van SAMA en Thimo Konings & meer!

Line-up

Chlär (CH)
SAMA b2b Thimo Konings
Potwil

Area 2:

Ramon Berendes
ØNLØGIK
Sasha Bourgeoix
TYCO

Chlär

De sets van deze Zwitserse techno held zijn directe publiekstrekkers met technische en vooruitstrevende mixes van grooves, gevuld met loops van zijn eigen producties. Door het constant improviseren van genadeloze acties achter de decks worden zijn sets gevoed door effectieve publiekslezing waardoor je gegarandeerd veel opwindende momenten meemaakt tijdens zijn set.

Deze alleskunner is ook voormalig mastering engineer waarmee hij samenwerkte met befaamde labels zoals Taapion, RAW of Ritmo Fatale en is mede-oprichter van Bipolar Disorder Rec. De muzikale zintuigen en vaardigheden van Chlär worden gescherpt aan vele kanten van de industrie door producer, dj én ingenieur te zijn, maar ook door te werken in A&R en Event Management.

SAMA B2B Thimo Konings

SAMA is één van Nederland’s wereldtalenten binnen de techno scene. Met platen die zijn uitgekomen op de dikste labels zoals Noir, Gem Records & Drumcode en vele gigs bij o.a. Awakenings, Tomorrowland, Sisyphos & Free Your Mind ligt de hele techno scene aan zijn voeten. Niet te vergeten dat hij dit jaar zijn eigen label is gestart Maximalist_Minimalist waarin hij zijn creative identiteit tot leven brengt en hij techno platen op uitbrengt in haar puurste vorm.

Voor zijn terugkeer bij Overstuur neemt SAMA deze editie plaats achter de decks voor een B2B met Overstuur resident en goede vriend Thimo Konings. Met zijn gevoel voor analoge hardware, scherpe muzieksmaak en bepalende kennis van sounddesign trok deze krullenbol al snel de aandacht van techno grootheden zoals Secret Cinema: Thimo’s eerste solo release komt eind oktober uit op Secret Cinema’s gerespecteerde label Gem Records.

Naast dat deze twee talenten een iconisch duo achter de decks zijn, zijn SAMA en Thimo Konings dat ook in de studio. Binnenkort komt een track uit op een grensverleggend techno label (TBA!) wat bevestigt dat hun samenspel in produceren buitengewoon is.

Potwil

Overstuur’s vertrouwde resident Potwil heeft meerdere malen al bewezen dat hij de zaal plat kan draaien en dat gaat hij deze editie weer minstens zo hard waarmaken. Uitnodigende grooves en diepe texturen worden gemengd met harde kicks en een arsenaal aan kwaliteit.