MENU SLUIT
do 25.08.2022
Arnhemse garage-postpunk

Paracetamøl

De Arnhemse garage-postpunkband Paracetamøl ontstond in 2018 vanuit de liefde voor bands als METZ, Oh Sees, Ty Segall en Ex Cult: rauw, opwindend, oprecht en energiek. Op het podium is dit viertal een uitermate intense beleving: duister, hard, venijnig en intens.

Paracetamøl

Live weet het viertal telkens te imponeren met meedogenloze shows waarbij er binnen een krachtveld van gitaar en uitgeblafte vocalen toch ruimte is voor nuance in de vorm van creatieve riffs en structuren. De groep produceert een afwisselend geluid, zonder de garagepunk los te laten. Paracetamol speelde 30 keer op de Popronde 2019 , stonden onder andere op Noorderslag 2020, de Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, Valkhof Festival en al diverse keren in Luxor Live!

Periot (support)

All Girls Are Bastards! Periot uit Arnhem maakt punk vanuit hun tenen. Van snelle riffs tot Neanderthaler drums waardoor je zin heb om de boel te slopen of eens even goed je leven te herdenken. Ze zien er misschien uit alsof ze je kop eraf bijten maar in principe kunnen ze ook best wel aardig zijn. Kom dansen tot het bittere eind en schreeuw mee. ARGHHHHHH