MENU SLUIT
zo 31.07.2016
Met deze zondag De Nachtdienst, Altijd Onderweg & Oostcoast!

Park Open @ de Ronde Weide

Park Open is al meer dan 25 jaar één groot zomers feestje. Dertien zondagen lang een gratis toegankelijk, zomers openluchtconcert op de Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek. Van 14.00 – 18.00 uur kan je luisteren naar verassende en diverse muziek, heerlijk eten en drinken en op je kleedje chillen in het gras!

Programma 31 juli: De Nachtdienst, Altijd Onderweg & Oostcoast

De Nachtdienst doorbreekt conventies. Het achtkoppige Amsterdamse hiphopensemble loopt over van de energie en muzikaal geweld. De rauwe, groovende jazzhiphop gecombineerd met absurde teksten vol betekenis zorgen voor een sensatie die prikkelt. Een trip naar een prettige nachtmerrie. De Nachtdienst neemt je mee naar een stormachtige wereld zonder regels.

Altijd Onderweg neemt jullie mee op een muzikale reis. In de muziek hoor je verschillende stijlen terug: van reggae tot balkan en van rock tot pop, maar de basis blijft altijd hiphop. Altijd Onderweg schrijft als collectief oprechte teksten en brengt muzikaal de juiste energie over, waardoor het moeilijk wordt om niet te dansen.

Na al eerdere jaren van samenwerking ontstond in 2014 de formatie OostCoast. Dit Arnhemse hiphopcollectief bestaat uit MC’s Dizzow (Transformatie, Amuse, Swenkt Uit), Drift (Swenkt Uit) en producer Henning (Fakkelteitgroep). Met Hiphop als leidraad, experimenteert dit collectief met de meest uiteenlopende stijlen zoals Funk & Grime. Henning maakte eerder al naam in het binnen- en buitenland als G-Funk producer.

Programma overige zondagen:
07.08 Gemma Ray, Belle of Louisville & Sinner and the Songfighter
14.08 Bohemian Betyars, Resistanzen2 & Mizrakh
21.08 Andy Frasco, Stadt & Eva Almagor
28.08 Zitakula, Thaiti & Tightropes

Kijk voor meer informatie op de website van Park Open.

Bereikbaarheid:
Park Open wordt georganiseerd midden in het prachtige Park Sonsbeek nabij het centrum van Arnhem. Zowel vanaf het centraal station als vanaf de winkels in Klarendal en de binnenstad is het goed te lopen en te fietsen. Dat is dan ook de belangrijkste tip; kom niet met de auto. De bus stopt trouwens ook om de hoek, kijk voor de juiste tijden op 9292.nl.