MENU SLUIT
do 21.10.2021
Zitconcert

Paul de Munnik

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Twintig jaar lang maakte Paul de Munnik onder andere furore als helft van het succesvolle cabaret- en muziekduo Acda & De Munnik. Inmiddels heeft hij drie soloalbums uitgebracht waarvan het laatste album met de titel III, halverwege 2021 is uitgekomen!

Paul de Munnik

De muziek van Paul de Munnik varieert van uitgesproken pop, rock, Westcoast, New Orleans-achtige groove, soul en blues. En natuurlijk is hij vooral ook een groots Nederlandstalig chansonnier, een gepassioneerd vertolker van het theaterlied. Het eerste wapenfeit van het nieuwe album is de single Vat van jou en is een bewerking van Joni Mitchel’s A Case of You. De Munnik probeert met enige regelmaat een nummer te vertalen waar je eigenlijk beter maar van af kunt blijven en daarmee de fakkel van het betere lied brandend te houden.

“Geef me een microfoon, een piano, een fijn bandje, een podium en laat me gewoon lekker zingen. Niet als onderdeel van ‘samen’ of in dienst van, maar helemaal los en op eigen kracht. Daar word ik alsmaar blijer van. Dat ik gewoon een zanger ben. Een zanger die eigen werk mag zingen, soms ook een cover. Laat mij nou maar gewoon doen wat ik het liefst doe”.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!