MENU SLUIT
zo 02.05
seated middagshow

Paul de Munnik

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Twintig jaar lang maakte Paul de Munnik onder andere furore als helft van het succesvolle cabaret- en muziekduo Acda & De Munnik. Inmiddels heeft hij alweer twee soloalbums uitgebracht en is een derde onderweg.

Paul de Munnik

De muziek van Paul de Munnik varieert van uitgesproken pop, rock, Westcoast, New Orleans-achtige groove, soul en blues. En natuurlijk is hij vooral ook een groots Nederlandstalig chansonnier, een gepassioneerd vertolker van het theaterlied. Het eerste wapenfeit van het nieuwe album is de single Vat van jou en is een bewerking van Joni Mitchel’s A Case of You. De Munnik probeert met enige regelmaat een nummer te vertalen waar je eigenlijk beter maar van af kunt blijven en daarmee de fakkel van het betere lied brandend te houden.

“Geef me een microfoon, een piano, een fijn bandje, een podium en laat me gewoon lekker zingen. Niet als onderdeel van ‘samen’ of in dienst van, maar helemaal los en op eigen kracht. Daar word ik alsmaar blijer van. Dat ik gewoon een zanger ben. Een zanger die eigen werk mag zingen, soms ook een cover. Laat mij nou maar gewoon doen wat ik het liefst doe”.

Dit zitconcert vindt ’s middags plaats in de grote zaal van Luxor Live.


 

Dit evenement is verplaatst van zaterdag 9 mei als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Deze show stond eerder gepland in Huis Oostpool maar is tevens van locatie verplaatst en zal nu doorgang vinden in de grote zaal van Luxor Live.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.