MENU SLUIT
do 01.06.2023
Best Of Tour

Pete Murray

Pete Murray is een van de meest geliefde singer-songwriters van Australië. Om de mijlpaal van zijn 20-jarige carrière tot nu toe te vieren, speelt Murray een ‘Best Of Tour’ met band, die in Nederland start! Hij speelt alle fan-favorites, een akoestische set en vertelt over zijn muzikale reis tot nu toe.

Pete Murray

Pete Murray bracht zeven albums uit en is een van de weinige Australische artiesten met meer dan 1 miljoen albumverkopen op zijn naam. Na een release op een onafhankelijk label in 2002 scoort Murray zes keer platina met zijn echte debuutalbum Feeler in 2004. De hit So Beautiful kwam pas in 2006 ook in Nederland uit. Na het verschijnen van het album Summer At Eureka staat hij in 2008 op de 39e editie van Pinkpop te Landgraaf. In 2021 en in 2022 bracht hij een EP uit die samen 1 volledig nieuw album vormen.

Mila & Mira (support)

Mila & Mira is een muzikale twee-eenheid waarbij samenzang en vrijheid vooropstaan. Hun dromerige indie-pop neemt je mee langs zonnige velden en ontwapende dorpjes. Warme akoestische klanken en koele elektronica wisselen elkaar af, gedachten krijgen de vrije loop en dankzij hun gevoel voor hooks blijven de reflecterende teksten van Mila & Mira je nog lang bij.