MENU SLUIT
wo 03.10.2018
Support: Soham De

Pierce Brothers

De uit Melbourne afkomstige tweelingbroers en multi-instrumentalisten Jack en Pat hebben zich ontpopt als dé live-act van Australië. De rauwe, catchy four-to-the-floor-folk met mooie vocale harmonieën werkt keer op keer aanstekelijk. Met hun charismatische energie zetten deze surf-dudes een onweerstaanbare show neer, zoals zij in Nederland zowel op Pinkpop als Lowlands lieten zien.

Pierce Brothers

Nog niet zo lang geleden speelden ze nog in de winkelstraten van Melbourne terwijl ze nu al met een wereldtournee langs de poppodia en grote festivals gaan. Eind 2017 kwam het album My tired Mind uit waar het talent en plezier vanaf springt. Tip voor de liefhebbers van Mumford and Sons.

Soham De (support)

De Britse singer-songwriter Soham De ontdekte zijn liefde voor muziek en creatief schrijven toen hij op tienjarige leeftijd zijn eerste liedje schreef. Naarmate hij meer schreef en regelmatig voor vrienden en familie speelde, groeide hij in zijn artiestenrol.

Ondanks dat Soham momenteel in de Noord-Engelse stad Durham woont en studeert, vindt de inmiddels twintigjarige singer-songwriter nog steeds tijd om nieuwe muziek te schrijven en naam te maken in het live circuit. Een artiest om in de gaten te houden!